Overzicht van alle solid argente's

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.

Solid slateblue-goudargente
Een solid slateblue-goudargente heeft een slateblue onderkleur en warm roodgouden tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is zo donker mogelijk anthracietgrijs met een blauwige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en ook de nagels zijn zo donker mogelijk. De oogkleur is zo donker mogelijk robijnoog.
De genetische kleurcode is ArAr BB CC EE prpr. Het is de robijnoogvariant van solid goudagouti.
De solid slateblue-goudargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.    

Solid slateblue-saffraanargente
Een solid slateblue-saffraanargente heeft een slateblue onderkleur en felgelige saffraantipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is zo donker mogelijk anthracietgrijs met een blauwige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en ook de nagels zijn zo donker mogelijk. De oogkleur is zo donker mogelijk robijnoog.
De genetische kleurcode is ArAr BB cdcd EE prpr. Het is de robijnoogvariant van solid grijsagouti.
De solid slateblue-saffraanargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.    

Solid slateblue-witargente
Een solid slateblue-witargente heeft een slateblue onderkleur en zilverwitte tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is zo donker mogelijk anthracietgrijs met een blauwige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en ook de nagels zijn zo donker mogelijk. De oogkleur is zo donker mogelijk robijnoog.
De genetische kleurcode is ArAr BB crcr EE prpr. Het is de robijnoogvariant van solid zilveragouti.
De solid slateblue-witargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.       

Solid coffee-goudargente
Een solid coffee-goudargente heeft een coffee onderkleur en warm roodgouden tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is bruin, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn zo donker mogelijk. De oogkleur is zo donker mogelijk robijnoog.
De genetische kleurcode is ArAr bb CC EE prpr. Het is de robijnoogvariant van solid orange-agouti.
De solid coffee-goudargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.     

Solid coffee-saffraanargente
Een solid coffee-saffraanargente heeft een coffee onderkleur en felgelige saffraan tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is bruin, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn zo donker mogelijk. De oogkleur is zo donker mogelijk robijnoog.
De genetische kleurcode is ArAr bb cdcd EE prpr. Het is de robijnoogvariant van solid buffagouti.
De solid coffee-saffraanargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.       

Solid coffee-witargente
Een solid coffee-witargente heeft een coffee onderkleur en zilverwitte tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is bruin, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn zo donker mogelijk. De oogkleur is zo donker mogelijk robijnoog.
De genetische kleurcode is ArAr bb crcr EE prpr. Het is de robijnoogvariant van solid cinnamonagouti.
De coffee-witargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.     

Solid lilac-goudargente
Een solid lilac-goudargente heeft een lilac onderkleur en warm oranje-gouden tipping.  De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is vleeskleurig met een lichtblauwige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn naturel. De oogkleur is rood.
De genetische kleurcode is ArAr BB CC EE pp. Het is de roodoogvariant van solid goudagouti en wordt ook wel solid zalmagouti genoemd.
De solid zalmagouti oftewel solid lilac-goudargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.

    

Solid lilac-saffraanargente
Een solid lilac-saffraanargente heeft een lilac onderkleur en fel gelige saffraan tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is vleeskleurig met een lichtblauwige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn naturel. De oogkleur is rood.
De genetische kleurcode is ArAr BB cdcd EE pp. Het is de roodoogvariant van solid grijsagouti.
De solid lilac-saffraanargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.    

Solid lilac-witargente
Een solid lilac-witargente heeft een lilac onderkleur en zilverwitte tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is vleeskleurig met een lichtblauwige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn naturel. De oogkleur is rood.
De genetische kleurcode is ArAr BB crcr EE pp. Het is de roodoogvariant van solid zilveragouti.
De lilac-witargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.    .

Solid beige-goudargente
Een solid beige-goudargente heeft een beige onderkleur en warm roodgouden tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is vleeskleurig met een lichtbruinige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn naturel. De oogkleur is rood.
De genetische kleurcode is ArAr bb CC EE pp. Het is de roodoogvariant van solid orange-agouti.
De solid beige-goudargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.    .

Solid beige-saffraanargente
Een solid beige-saffraanargente heeft een beige onderkleur en fel gelige saffraantipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is vleeskleurig met een lichtbruinige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn naturel. De oogkleur is rood.
De genetische kleurcode is ArAr bb cdcd EE pp. Het is de roodoogvariant van solid buff-agouti.
De solid beige-saffraanargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.    

Solid beige-witargente
Een solid beige-witargente heeft een beige onderkleur en zilverwitte tipping. De tipping moet op het hele lijf, inclusief de buik, te zien zijn. De huidskleur is vleeskleurig met een lichtbruinige gloed, ook aan de voetzolen en oren, en de nagels zijn naturel. De oogkleur is rood.
De genetische kleurcode is ArAr bb crcr EE pp. Het is de roodoogvariant van solid cinnamonagouti.
De solid beige-witargente wordt in Nederland niet bewust gefokt en gezien de kleurzuiverheid van de genen in vrijwel alle nederlandse solidagouti's is het ook niet waarschijnlijk dat het als toevalsbevinding af en toe zou opduiken.

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.